La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots

8/25/2015

La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cocktails, recipe, coconut, pineapple, rum

When you invite friends home in this hot summer nights, you can surprise them by offering them this tropical version of the famous jelly shots and add some style to your summer nights with this fun way to toast.
La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cocktails, recipe, coconut, pineapple, rum


Ingredients:
  • A pack of pineapple flavored gelatin.
  • 1 cup of boiling water.
  • 1/2 cup of ice water.
  • 1/2 cup of rum Macorix Coco chilled.
  • Plastic cups for shot.
La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cocktails, recipe, coconut, pineapple, rum

Preparation:

1. Dissolve gelatin in one cup of boiling water.
2. Mix 1/2 cup ice water and 1/2 cup rum Macorix.
3. Then add the mixture of ice water and rum to the cup of jello.
4. Stir well and serve the mixture into individual cups and refrigerate for two to three hours or until solid.
5. Keep refrigerated until it's time to serve them, make sure they are cooled.


☮☮☮

La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cócteles, receta, coco, ron


En estas noches de verano, cuando invites amigos a tu casa, los puedes sorprender ofreciéndoles un "traguito pa' empezar". Te enseñamos esta versión tropical de los famosos jelly shots y así les pondrás estilo a tus noches veraniegas con esta divertida forma de brindar. 

La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cócteles, receta, coco, ron


Ingredientes:
  • Un paquete de gelatina con sabor a piña.
  • 1 taza de agua hirviendo.
  • 1/2 taza de agua helada.
  • 1/2 taza de ron Macorix Coco bien frío.
  • Vasitos plásticos para shots.
La Lilú-La Cocina de Valentina: Piña Colada Jelly Shots. cócteles, receta, coco, ron

Preparación:

1. Disolver la gelatina en la taza de agua hirviendo.
2. Mezclar la 1/2 taza de agua helada y la 1/2 taza de ron Macorix.
3. Luego agregar la mezcla de agua helada y ron a la taza de gelatina.
4. Revolver bien y servir la mezcla en vasitos individuales y llevar a refrigerar por dos o tres horas o hasta que estén sólidos.
5. Mantener refrigerados hasta que los sirvas, asegúrate de que esten fríos. 

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