La Cocina de Valentina: Mini Filled Spanish Tortillas
9/24/2015
(recipe for 12)
These are fun and easy to make! These
breakfast mini filled tortillas are really easy and seriously taste
delicious. It takes just over 20 minutes to prepare these delicacies. Enjoy
this tasty breakfast.
Ingredients:
- 1/2 onion diced
- 1/2 red pepper diced
- 1/2 yellow pepper diced
- 1/2 green pepper diced
- 1/4 cup bacon cut into cubes
- 1/2 tomato diced
- 1 cooked italian sausage cut into small cubes
- Cheese cut into cubes
- 6 eggs
- 2 tablespoons milk
- salt and pepper to taste
If you want you can add broccoli,
carrots, ham, whatever you want.
Preparation:
1. Grease a muffin tin.
2. Fill muffin tin with chopped ingredients .
3. Wisk 6 eggs and add 2 tablespoons of
milk, add salt and pepper to taste.
4. Pour the mixture into each hole with care
to cover the filling.
5. Preheat oven to 180 ° C.
6. Bake until the egg coagulates and browns.
And that's it! A different and healthy breakfast. We hope you enjoyed this, if so please share it!
And that's it! A different and healthy breakfast. We hope you enjoyed this, if so please share it!
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Mini Tortillas Españolas Rellenas
(receta para 12)
¡Divertidas y fáciles de hacer! Estas
mini tortillas rellenas son un desayuno súper fácil y en serio saben delicioso.
Lleva poco más de 20 minutos preparar estas delicias, disfruten.
Ingredientes:
- 1/2 cebolla picada en cubos
- 1/2 pimiento rojo picado en cubos
- 1/2 pimiento amarillo picado en cubos
- 1/2 pimiento verde picado en cubos
- 1/4 taza de tocineta cortada en cubitos
- 1/2 tomate picado en cubos
- 1 salchicha italiana cocida cortada en cubos pequeños
- Queso cortado en cubos
- 6 huevos
- 2 cucharadas de leche
- Sal y pimienta al gusto
Si quieres puedes agregar brócoli,
zanahoria, jamón, lo que quieras.
Preparación:
1, Engrasar un molde para muffins.
2. Meter dentro de cada hueco del molde los
ingredientes picados, distribuir un poco de cada uno.
3. Batir los 6 huevos y agregar las 2
cucharadas de leche, agregar sal y pimienta al gusto.
4. Volcar la mezcla en cada hueco con
cuidado de cubrir bien el relleno.
5. Precalentar el horno a 180ºC.
6. Hornear hasta que coagule el huevo y dore.
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