La Cocina de Valentina: Baked Potatoes with Thyme, Rosemary and Lime

11/04/2015

La Lilú-La Cocina de Valentina: Baked Potatoes with Thyme, Rosemary and Lime. Recipe, cooking, food, fall recipe, dinner, herbs.
Today we bring to you a super simple but really good recipe, you can serve it with any meat: Baked potatoes with thyme, rosemary and lime.

Ingredients:
  • 18 mini potatoes
  • 3 tablespoons thyme
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon salt
  • Pepper to taste
  • 3 cloves garlic, crushed
  • The juice of two lemons
La Lilú-La Cocina de Valentina: Baked Potatoes with Thyme, Rosemary and Lime. Recipe, cooking, food, fall recipe, dinner, garlic, herbs.

Preparation:

1. Preheat oven to 180 degrees.
2. In a frying pan brown the garlic and thyme in olive oil, and add the lemon juice and salt.
3. Marinate potatoes in olive oil with thyme, garlic and lemon for 30 minutes.
4. Place in a pyrex with marinade and bake for 30 to 40 minutes until potatoes are tender.

La Lilú-La Cocina de Valentina: Baked Potatoes with Thyme, Rosemary and Lime. Recipe, cooking, food, fall recipe, dinner, herbs.

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Hoy les traemos una receta súper sencilla pero riquísima, que les puede servir para acompañar cualquier carne: Papas al horno con tomillo, romero y limón.

Ingredientes:
  • 18 papas mini
  • 3 cucharadas de tomillo
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cucharada de sal
  • Pimienta al gusto
  • 3 dientes de ajo triturados
  • Zumo de dos limones
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Preparación:

1. Precalentar el horno a 180 grados centígrados.
2. En un sartén dorar el ajo y el tomillo en el aceite y agregar el jugo de limón y la sal.
3. Marinar las papas en aceite de oliva con tomillo, ajo y limón por 30 minutos.
4. Colocar en un pyrex con todo y la marinada y hornear por 30 ó 40 minutos hasta que las papas estén tiernas.

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