La Cocina de Valentina: Spinach Dip
8/15/2016It's summer and it's no secret to those who know us that we love to organize parties, picnics and trips to the beach, so that's why we're sharing with you this recipe for spinach dip perfect for sharing on any occasion, it is easy fast and delicious, so don't think about it and give it a try. It'll be ready in 45 minutes.
Ingredients:
- 1/2 Cup mayonnaise
- 1 Bar of cream cheese
- Juice from one lemon
- 1/4 Tablespoon salt (or to taste)
- 1/2 Cup Parmesan cheese
- 3 Cloves of garlic
- 1 Package of spinach leaves (boiled)
- 1/4 Tablespoon ground black pepper
- Half grated onion
1. The first thing to do is to cook the previously washed spinach leaves and boil in a pot with salt to taste. It is important not
to cover the pot to prevent the leaves from rusting.
2. Once ready and cold put them in a
bowl in the mixer with the other ingredients.
3. Put in a baking pan, add the Parmesan cheese
and bake for a few minutes to brown the cheese.
4. You can accompany it with pita chips,
bread sticks, celery stalks, etc.
Ready! Enjoy the summer with friends and
family!
☮☮☮
Estamos en verano y para nadie que nos conoce es un secreto que nos encanta hacer reuniones y fiestas, picnics y viajes a la playa, así que por eso les compartimos esta receta de "dip" de espinacas perfecta para compartir en cualquier ocasión, es rápida, fácil y deliciosa, así que no lo piensen más y pruébenla. En 45 minutos estará lista.
Ingredientes:
- 1/2 Taza de mayonesa
- 1 Tarro de queso crema
- Zumo de un limón
- 1/4 Cucharada de sal (o al gusto)
- 1/2 Taza de queso parmesano
- 3 Dientes de ajo
- 1 Paquete de hojas de espinacas (hervidas)
- 1/4 Cucharada de pimienta negra molida
- Media cebolla rallada
1. Lo primero es cocinar las hojas de espinaca previamente lavadas y
hervir en una olla con sal al gusto. Es importante no tapar la olla para evitar
que se oxiden las hojas.
2. Una vez estén listas y frías, agregarlas en un recipiente en la
batidora junto a los demás ingredientes.
3. Vertir en un recipiente y agregar el queso parmesano y hornear por unos minutos para dorar el
queso.
4. Pueden acompañarlo con pita chips, palitos de pan, tallos de apio,
etc.
¡Listo, a disfrutar del verano con los amigos y la familia!
0 comentarios